Novosti i najave
Dunavska strategija - Participation day (25. lipnja - Željezno, Austrija) i Treći godišnji forum (26. i 27. lipnja - Beč, Austrija)

U austrijskom gradu Željeznom (Eisenstadt) 25. lipnja 2014. održati će se Danube Participation Day - završna konferencija projekta Danube River Show. Ovaj događaj organizira Forum civilnog društva Podunavlja  (Danube Civil Socity Forum - DCSF) - mreža nevladinih organizacija na prostoru dunavskog sliva usmjerena davanju podrške udrugama civilnog društva u zemljama Podunavlja. Konferencija u Željeznom uvod je u Treću godišnju konferenciju Dunavske strategije EU što će se održati u Beču 26. i 27. lipnja.

Last Updated on Monday, 09 June 2014 21:44
Opširnije ...
 
Održano predstavljanje Dunavske strategije u Vukovaru

U kongresnom centru hotela Lav u Vukovaru održana je u utorak 25. ožujka 2014. radionica DCSF-a (Forum civilnog društva Podunavlja) u sklopu projekta River Show na temu Dunavske strategije za tri ciljne skupine: civilno društvo, institucije za kulturu te lokalnu i regionalnu upravu.

Last Updated on Sunday, 30 March 2014 10:50
Opširnije ...
 
Najava: Predstavljanje Dunavske strategije u Vukovaru

Strategija EU za dunavsku regiju (EUSDR), čiji je Akcijski plan usvojen 2011. godine, postati će jedan od najvažnijih instrumenata regionalne politike i prekogranične suradnje u dunavskoj regiji. Na informativnom događanju u Vukovaru koji će se održati u kongresnom centru hotela Lav 25. ožujka 2014. međunarodni i nacionalni stručnjaci pružit će informacije iz prve ruke te iskustvo sa Strategijom, prilagođeno za tri ciljne skupine: lokalnu samoupravu, sektor kulture te civilno društvo i nevladine organizacije.

Last Updated on Sunday, 30 March 2014 10:42
Opširnije ...
 
Prezentacija međunarodnih standarda i metodologija u zaštiti i upravljanju prirodnom i kulturnom baštinom - Dubrovnik 20. veljače 2014.

U Dubrovniku se 20. veljače 2014. u sklopu projekta “Baština – pokretač razvoja” održava radionica „Prezentacija EU i međunarodnih standarda i metodologija u zaštiti i upravljanju prirodnom i kulturnom baštinom“. Jednodnevna prezentacija je namijenjena predstavnicima zainteresiranih institucija, nevladinih organizacija iz Dubrovnika i Boke Kotorske te predstavnicima partnera i suradnika u projektu kao i ostaloj zainteresiranoj javnosti koji imaju potrebu za saznanjima o međunarodnim standardima i metodologijama u zaštiti i upravljanju prirodnom i kulturnom baštinom.

 

Opširnije ...
 
In memoriam: Jane Wade

Jane Wade, engleska arhitektica i uvažena članica međunarodne sekcije ECOVAST-a iznenada je preminula 26. siječnja 2014. godine.

 

Last Updated on Friday, 31 January 2014 08:25
Opširnije ...
 
Anketa o radu HS ECOVAST-a

Pozivamo Vas da ispunite anketu o radu Hrvatske sekcije ECOVAST-a. Anketa je anonimna, za ispunjavanje je potrebno 10-15 minuta. Rezultati ankete pomoći će nam u osmišljavanju budućih aktivnosti Hrvatske sekcije ECOVAST-a.

Last Updated on Sunday, 19 January 2014 16:32
Opširnije ...
 
Ecovast Report No.55

Objavljen je Ecovast Report br. 55 (prosinac 2013.) Ecovast International-a sa vijestima iz središnjice ECOVAST-a i nacionalnih sekcija.

Publikacija se može preuzeti ovdje: Ecovast Report #55 December (prosinac) 2013.

Prošla izdanja Ecovast Report-a možete preuzeti ovdje.

 

Opširnije ...
 
Izlaganje Michaela Dowera na prvom Europskom ruralnom parlamentu

Objavljujemo izlaganje Michaela Dowera (ECOVAST International) pod nazivom „All Europe Shall Live“, održano na prvom Europskom ruralnom parlamentu u Bruxellesu u studenom 2013.

Last Updated on Thursday, 05 December 2013 05:41
Opširnije ...
 
Ecovast Report No.54

Objavljen je Ecovast Report br. 54 (kolovoz 2013.) Ecovast International-a sa vijestima iz središnjice ECOVAST-a i nacionalnih sekcija.

Publikacija se može preuzeti ovdje: Ecovast Report #54 August (kolovoz) 2013.

Prošla izdanja Ecovast Report-a možete preuzeti ovdje.

 

Opširnije ...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 2 of 5
(C) ECOVAST Hrvatska sekcija