AKTIVNOSTI
ANKETA - Prostorni identitet Ličkog Osika

Kao nastavak projekta Lički Osik u suradnji s istraživačima sa Instituta za turizam provodimo istraživanje elemenata koji čine identitet Ličkog Osika. Anketa je podijeljena na dva dijela - za stanovnike Ličkog Osika te za osobe koje nisu nikada stanovale u Ličkom Osiku. Anketa je anonimna, a rezultati će biti isključivo korišteni u znanstvene svrhe.
Ispunjavanje ankete neće Vam oduzeti više od 10 minuta Vašeg vremena.

 

Last Updated on Wednesday, 30 December 2015 08:29
Opširnije ...
 
Ecovast Report No.60

Objavljen je Ecovast Report br. 60 (prosinac 2015.) Ecovast International-a sa vijestima iz središnjice ECOVAST-a i nacionalnih sekcija.

Publikacija se može preuzeti ovdje: Ecovast Report #60 December (prosinac) 2015.

Prošla izdanja Ecovast Report-a možete preuzeti ovdje.

 

Opširnije ...
 
Održana Godišnja skupština Hrvatske sekcije ECOVAST-a

Godišnja skupština Hrvatske sekcije ECOVAST-a održana je 18. rujna 2015. u Institutu za turizam u Zagrebu.

Last Updated on Sunday, 11 October 2015 20:34
Opširnije ...
 
Ecovast Report No.59

Objavljen je Ecovast Report br. 59 (lipanj 2015.) Ecovast International-a sa vijestima iz središnjice ECOVAST-a i nacionalnih sekcija.

Publikacija se može preuzeti ovdje: Ecovast Report #59 June (lipanj) 2015.

Prošla izdanja Ecovast Report-a možete preuzeti ovdje.

 

Opširnije ...
 
Skup i Godišnja Skupština (2015) - Frantiskovy Lazne, Češka republika

U češkom topličkom gradu Františkovy Lázně od 28. do 30. ožujka održava se skup o malim gradovima te Godišnja skupština ECOVAST International.

Opširnije ...
 
Završna konferencija projekta "Baština - pokretač razvoja"

U petak, 6. veljače 2015. u Dubrovniku je održana završna konferencija projekta "Baština - pokretač razvoja" čime su završene aktivnosti na ovom projektu koji je trajao 23 mjeseca i financiran je kroz IPA program prekogranične suradnje Hrvatska - Crna Gora. U sklopu projekta održano je nekoliko radionica, stručnih sastanaka i konferencija, a izrađene su i vrijedne studije zaštite prirodnih, kulturnih i krajobraznih vrijednosti pilot područja.

Opširnije ...
 
Održana godišnja (izborna) skupština - Izvješće

Godišnja skupština Hrvatske sekcije ECOVAST-a za 2014. godinu održana je 14. siječnja 2015. u Zagrebu u prostorima ZgForum-a. Budući da je od izbora članova Upravnog odbora, predsjednika, podpredsjednika, tajnika i blagajnika proteklo dvije godine ovo je, sukladno Statutu Hrvatske sekcije ECOVAST-a, bila izborna skupština.

Opširnije ...
 
Dvadeset godina Hrvatske sekcije ECOVAST-a

Hrvatska sekcija ECOVAST-a osnovana je 1993. godine. Aktivnosti udruge usmjerene su na očuvanje i unapređivanje kulturno-povijesnih, okolišnih, socijalnih i gospodarskih vrijednosti, te na cjelovit i održiv razvitak sela i malih gradova Hrvatske. Povodom dvadeset godina djelovanja udruge pripremljen je deplijan s pregledom najznačajnih aktivnosti, projekata, skupova i osoba koje su obilježile djelovanje udruge.

Opširnije ...
 
Kreativno korištenje potencijala malih gradova – primjer Ogulina (subota, 15. studenoga 2014.)

Hrvatska sekcija ECOVAST-a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Ogulina organizira skup i stručni vođeni obilazak Ogulina - "Kreativno korištenje potencijala malih gradova – primjer Ogulina" u subotu, 15. studenoga 2014. godine.

 

Last Updated on Wednesday, 19 November 2014 22:20
Opširnije ...
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 1 of 3
(C) ECOVAST Hrvatska sekcija