AKTIVNOSTI
Kreativno korištenje potencijala malih gradova – primjer Ogulina (subota, 15. studenoga 2014.)

Hrvatska sekcija ECOVAST-a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Ogulina organizira skup i stručni vođeni obilazak Ogulina - "Kreativno korištenje potencijala malih gradova – primjer Ogulina" u subotu, 15. studenoga 2014. godine.

 

Last Updated on Wednesday, 19 November 2014 22:20
Opširnije ...
 
Predstavljanje projekta Lički Osik i Godišnja skupština 2013.

U utorak 3. prosinca 2013. je u prostorijama Instituta za turizam Zagreb otvorena izložba o Ličkom Osiku. Nakon predstavljanja projekta Lički Osik održana je redovita godišnja skupština Hrvatske sekcije ECOVAST-a na kojoj je predstavljeno godišnje izvješće za 2013. godinu a u diskusiji koja je uslijedila razgovaralo se o mogućim novim projektima.

 

Last Updated on Thursday, 16 January 2014 22:05
Opširnije ...
 
Završni skup projekta "Brezovica" - četvrtak, 12. prosinca 2013.

Pozivamo Vas na završni skup projekta "Razvojne perspektive ruralnih naselja na području grada Zagreba" koji će se održati u četvrtak, 12. prosinca 2013. u 19 sati u prostorima Gradske četvrti Brezovica, Brezovička cesta 100. 

Opširnije ...
 
Lički Osik - javno predstavljanje projekta i stručni obilazak

Hrvatska sekcija ECOVAST-a organizira javno predstavljanje projekta "Lički Osik - prostorni identitet planiranog grada" u Ličkom Osiku u subotu, 19. listopada 2013. godine uz organizirani prijevoz iz Zagreba koji uključuje i stručni posjet Memorijalnom centru Nikola Tesla u Smiljanu.

Last Updated on Thursday, 05 December 2013 05:33
Opširnije...
 
Projekt Lički Osik - prostorni identitet planiranog grada

Hrvatska sekcija ECOVAST-a u suradnji s Osnovnom školom dr. Franje Tuđmana u Ličkom Osiku pokreće projekt Lički Osik - prostorni identitet planiranog grada koji se bavi urbanističkim i arhitektonskim naslijeđem Ličkog Osika. Uz Ploče na jadranskoj obali Lički Osik je rijedak primjer novoplaniranog grada nastalog u Hrvatskoj u drugoj polovici 20. stoljeća. Cilj projekta jest upoznavanje lokalne javnosti u Ličkom Osiku, Gradu Gospiću i šire s jedinstvenim urbanističkim i arhitektonskim naslijeđem Ličkog Osika.

Opširnije ....
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 2 of 6
(C) ECOVAST Hrvatska sekcija