AKTIVNOSTI
Studijsko putovanje u Slovačku

Tihana Stepinac Fabijanić sudjelovala je na trodnevnom studijskom putovanju u srednjoj Slovačkoj (šira okolica Nitre i Banske Bistrice). Studijsko putovanje organizirala je Hrvatska mreža za ruralni razvoj (HMRR) u okviru Grundtvig LLL projekta 'Capacities over 50s as Rural Development Tool'.

Last Updated on Friday, 20 April 2012 20:29
Opširnije ...
 
Treći međunarodni kongres ruralnog turizma - Osijek 2012.

Treći međunarodni kongres ruralnog turizma održati će se u Osijeku od 23. do 26. svibnja 2012. godine u organizaciji Kluba članova "Selo", tvrtke Hrvatski farmer d.d. te cijelog niza suorganizatora, među kojima je i Hrvatska sekcija ECOVAST-a. Naziv ovogodišnjeg kongresa je "Ruralni turizam kao pokretač održivog razvoja". Rok za prijavu sažetaka radova je 15. ožujka 2012.

 

Opširnije ...
 
Godišnja skupština i godišnje izvješće 2011.

Godišnja skupština Hrvatske sekcije ECOVAST-a održana je 19. prosinca 2011. godine u Zagrebu. Predsjednica Upravnog odbora mr.sc. Biserka Bilušić Dumbović i tajnik udruge Nikša Božić ukratko su predstavili aktivnosti udruge u protekloj godini. Pripremljeno je i pisano Godišnje izvješće koje je objavljeno na našim stranicama.

 

Last Updated on Wednesday, 21 December 2011 04:33
Opširnije ...
 
Hrvatska sekcija ECOVAST-a postala članica mreže CIVILSCAPE

Na godišnjoj skupštini mreže CIVILSCAPE održanoj 11. studenoga 2011. godine u Firenci Hrvatska sekcija ECOVAST-a postala je dio europske mreže civilnog društva za primjenu Europske  konvencije o krajolicima - CIVILSCAPE. Mogućnosti i pogodnosti koje Hrvatskoj sekciji ECOVAST-a pruža članstvo u CIVILSCAPE-u su sudjelovanje u programima i aktivnostima, kao sudionici događanja, partner, ili voditelj projekta.

Last Updated on Sunday, 11 December 2011 21:18
Opširnije ...
 
Skup Ivanić-Grad 2011 - Fotogalerija + Video

Fotogalerija s međunarodnog znanstveno-stručnog skupa MODELI UPRAVLJANJA PROCESIMA OBNOVE I RAZVOJA POVIJESNIH GRADOVA Primjer Ivanić-Grada: Mogućnosti revitalizacije i obnove starog Ivanića održanog 11. studenoga 2011. u Ivanić-Gradu u organizaciji Hrvatske sekcije ECOVAST-a i udruge Prijatelji baštine - Amici hereditatis.

Opširnije ...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 5 of 8
(C) ECOVAST Hrvatska sekcija