AKTIVNOSTI
Predstavljanje projekta "Baština - pokretač razvoja"

Počeo je rad na projektu „Baština - Pokretač razvoja, područje Dubrovnika i Boke Kotorske – zajedničke aktivnosti u primjeni novih metodologija u zaštiti i upravljanju prirodne i kulturne baštine” u kojem kao suradnička organizacija sudjeluje i Hrvatska sekcija ECOVAST-a. Predstavljanje projekta održati će se u Tivru (Crna Gora) u ponedjeljak, 22. travnja 2013. godine te u Dubroviku u ponedjeljak, 29. travnja 2013.

Last Updated on Tuesday, 16 April 2013 19:50
Opširnije ...
 
Održan simpozij "Krajolik kao nova strategija prostornog planiranja"

U Solunu (Grčka) održan je skup Vision for the future of Europe on territorial democracy: Landscape as a new strategy for spatial planning. Na skupu je sudjelovalo preko stotinu predstavnika zemalja članica Vijeća Europe, znanstvenih i stručnih institucija te nevladinih organizacija (CIVILSCAPE, ECOVAST,...)

Last Updated on Sunday, 28 October 2012 13:13
Opširnije ...
 
Održana godišnja skupština HS ECOVAST-a, Nin, 13. listopada 2012.

Godišnja, ujedno i izborna skupština Hrvatske sekcije ECOVAST-a, održana je 13 listopada 2012. godine u Ninu, po završetku skupa Kreativno korištenje potencijala malih gradova – primjer Nina što ga je HS ECOVAST-a organizirala zajedno s Turističkom zajednicom Grada Nina.

Opširnije ...
 
Promocija Mošćeničkog zbornika i okrugli stol - Mošćenice, 26. listopada 2012.

Hrvatska sekcija ECOVAST-a, Katedra Čakavskog sabora Općine Mošćenička Draga, Općina Mošćenička Draga i Turistička zajednica Općine Mošćenička Draga te Turistička zajednica Kvarnera organiziraju znanstveno-stručni skup "Revitalizacija malih povijesnih gradova i njihova okruženja u Primorsko-goranskoj županiji".


Skup će se održati u petak, 26. listopada 2012. godine u Mošćenicama.

 

Last Updated on Saturday, 20 October 2012 15:32
opširnije
 
Održana godišnja skupština ECOVAST International-a, Witzenhausen, listopad 2012.

Godišnja skupština ECOVAST International-a održana je u njemačkom gradiću Witzenhausenu (regija Werra-Meisner) od 5. do 7. listopada 2012. Na skupštini su kao predstavnice Hrvatske sekcije sudjelovale Tihana Stepinac Fabijanić (ujedno i podpredsjednica Ecovast International) i Valerija Kelemen Pepeonik. Godišnja skupština, sukladno dosadašnjoj praksi, bila je dopunjena pratećim događanja, s nekoliko radionica i izletom u okolicu Witzenhausena.

Last Updated on Saturday, 20 October 2012 13:39
Opširnije ...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 4 of 8
(C) ECOVAST Hrvatska sekcija