AKTIVNOSTI
Završna konferencija projekta "Baština - pokretač razvoja"

U petak, 6. veljače 2015. u Dubrovniku je održana završna konferencija projekta "Baština - pokretač razvoja" čime su završene aktivnosti na ovom projektu koji je trajao 23 mjeseca i financiran je kroz IPA program prekogranične suradnje Hrvatska - Crna Gora. U sklopu projekta održano je nekoliko radionica, stručnih sastanaka i konferencija, a izrađene su i vrijedne studije zaštite prirodnih, kulturnih i krajobraznih vrijednosti pilot područja.

 

Last Updated on Tuesday, 27 November 2018 11:24
Opširnije ...
 
Održana godišnja (izborna) skupština - Izvješće

Godišnja skupština Hrvatske sekcije ECOVAST-a za 2014. godinu održana je 14. siječnja 2015. u Zagrebu u prostorima ZgForum-a. Budući da je od izbora članova Upravnog odbora, predsjednika, podpredsjednika, tajnika i blagajnika proteklo dvije godine ovo je, sukladno Statutu Hrvatske sekcije ECOVAST-a, bila izborna skupština.

Opširnije ...
 
Dvadeset godina Hrvatske sekcije ECOVAST-a

Hrvatska sekcija ECOVAST-a osnovana je 1993. godine. Aktivnosti udruge usmjerene su na očuvanje i unapređivanje kulturno-povijesnih, okolišnih, socijalnih i gospodarskih vrijednosti, te na cjelovit i održiv razvitak sela i malih gradova Hrvatske. Povodom dvadeset godina djelovanja udruge pripremljen je deplijan s pregledom najznačajnih aktivnosti, projekata, skupova i osoba koje su obilježile djelovanje udruge.

Opširnije ...
 
Kreativno korištenje potencijala malih gradova – primjer Ogulina (subota, 15. studenoga 2014.)

Hrvatska sekcija ECOVAST-a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Ogulina organizira skup i stručni vođeni obilazak Ogulina - "Kreativno korištenje potencijala malih gradova – primjer Ogulina" u subotu, 15. studenoga 2014. godine.

 

Last Updated on Wednesday, 19 November 2014 22:20
Opširnije ...
 
Predstavljanje projekta Lički Osik i Godišnja skupština 2013.

U utorak 3. prosinca 2013. je u prostorijama Instituta za turizam Zagreb otvorena izložba o Ličkom Osiku. Nakon predstavljanja projekta Lički Osik održana je redovita godišnja skupština Hrvatske sekcije ECOVAST-a na kojoj je predstavljeno godišnje izvješće za 2013. godinu a u diskusiji koja je uslijedila razgovaralo se o mogućim novim projektima.

 

Last Updated on Thursday, 16 January 2014 22:05
Opširnije ...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 3 of 8
(C) ECOVAST Hrvatska sekcija