AKTIVNOSTI
Newsletter, ožujak 2021

Novosti iz Hrvatske sekcije ECOVAST za ožujak možete pročitati na sljedećoj poveznici: Novosti, ožujak 2021.

 
Newsletter, veljača 2021

Novosti iz Hrvatske sekcije ECOVAST za veljaču možete pročitati na sljedećoj poveznici: Novosti, veljača 2021.

 
Apel za sveobuhvatnu obnovu nakon potresa

Hrvatska sekcija ECOVAST-a (Europsko vijeće za sela i male gradove) i cijeli niz stručnih udruga te znanstvenih i kulturnih institucija uputili su apel na Vladu Republike Hrvatske, nadležna ministarstva, regionalnu i lokalnu samoupravu potresom pogođenih područja za sveobuhvatan, uključiv i znanstveno utemeljen pristup obnovi potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke županije.

Read more...
 
Izborna skupština 2020.

Izborna skupština Hrvatske sekcije ECOVAST-a održana je u petak, 18. prosinca 2020. u 18 sati putem Zoom-a.

Read more...
 
Poziv za sudjelovanje u natječaju europskog projekta "Pametne ruralne zajednice 21"

Projekt "Pametne ruralne zajednice" je dvoipol godišnji projekt koji je podržala Europska komisija (DG AGRI) s ciljem promicanja i primjene pristupa "pametnih sela" u razvoju ruralnih područja širom Europe.  Rezultati projekta koristit će se i u stjecanju iskustava važnih za podršku tom pristupu u okviru buduće Zajedničke poljoprivredne politike.

Projekt će omogućiti da sedamnaest ruralnih zajednica u ruralnim područjima diljem Europe dobije smjernice i tehničku podršku za primjenu pristupa "pametnih sela". Pet ruralnih zajednica je već odabrano u Irskoj, Finskoj, Francuskoj, Češkoj i Grčkoj, a dodatnih dvanaest sela bit će odabrano putem natječaja.

Opširnije ...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 1 of 7
(C) ECOVAST Hrvatska sekcija