Godišnja skupština i godišnje izvješće 2011.

 

Godišnja skupština Hrvatske sekcije ECOVAST-a održana je 19. prosinca 2011. godine u Zagrebu, u novootvorenom prostoru ZgForuma u Gajevoj ulici.

Predsjednica Upravnog odbora mr.sc. Biserka Bilušić Dumbović i tajnik udruge Nikša Božić ukratko su predstavili aktivnosti udruge u protekloj godini. Najviše energije bilo je usmjereno na organizaciju znanstveno-stručnog skupa u Ivanić-Gradu i pripremu pratećih publikacija. U izvješću su predstavljene i aktivnosti vezane na sudjelovanja članova HS ECOVAST-a na skupovima, suradnju s domaćim i međunarodnim udrugama i mrežama, komunikaciju s javnošću te participacije u pitanjima zaštite kulturne baštine i krajolika. Pripremljeno je i pisano Godišnje izvješće koje je objavljeno na našim stranicama.

Nakon predstavljanja izvješća u neformalnom razgovoru prisutni članovi su diskutirali o mogućim pravcima djelovanja u sljedećoj godini.

Zahvaljujemo se Gradskom uredu za strategijsko planiranje i razvoj grada na ustupljenom prostoru za održavanje skupštine.

Download:
Godišnje izvješće za 2011. godinu


Nekoliko fotografija s godišnje skupštine možete pogledati u fotogaleriji na našoj Facebook stranici.

 

 

 

Last Updated on Wednesday, 21 December 2011 04:33
 
(C) ECOVAST Hrvatska sekcija